T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI
TÜRK AKREDİTASYON KURUMU

Duyurular

14.07.2020  Duyurular
2020 yılı eğitim programının yeniden yayımlanması hakkında

Bildiğiniz üzere Sağlık Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının aldığı tedbirler doğrultusunda Kurumumuz tarafından internet sitemiz aracılığıyla duyurulan 2020 Yılı Eğitim Programı’mız 13 Mart 2020 tarihi itibarıyla daha sonra belirlenecek takvim çerçevesinde ertelenmişti.

Geçen süre zarfında resmi makamlarca normalleşme sürecine ilişkin yapılan açıklamalar Kurumumuz tarafından yakından takip edilmiş olup, eğitim/toplantı organizasyonu gerçekleştirdiğimiz otellerin Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri çerçevesinde almış olduğu önlemler dikkate alınarak eğitim takvimimize kaldığımız yerden devam etme kararı alınmıştır.

Bu çerçevede, öncelikli olarak ücret ödemesini gerçekleştirip eğitim için bekleyen katılımcılarımızın açılacak ilk eğitime kaydı aktarılmış olup, Kurumumuz internet sitesinden duyurulmuş olan eğitim programlarına başvurular açılmıştır.

Eğitime katılım sağlayamama veya katılımı erteleme durumunuz olması halinde “TÜRKAK’ın Kamuya Açık Düzenlediği Eğitimler Hakkında Rehber (R80.03)" dokümanında yer alan usul ve esaslar çerçevesinde gerekli işlemler gerçekleştirilecektir.

Saygıyla duyurulur.​